Misjon blant muslimer i Norge

Misjonær Arnfinn Røyland forteller om misjon blant muslimer i Norge på møte i Misjonssalen i Grimstad. Arnfinn Røyland har vært misjonær blant muslimer i Kenya, og arbeider i dag som misjonær i Norge.
Tidspunkt: Fredag 15. november kl. 19.00
Sted: Misjonssalen Grimstad, Grooseveien 38
Sanggruppe fra Fjellhaug Bedehus deltar.
Kaffe og litt å bite i.

 

Velkommen i Misjonssalen!

Programmet for møtene i Misjonssalen for høsten kan du se i kalenderen til høyre. Det er formiddagsmøte hver søndag, med unntak av de søndagene vi deltar på andre arrangement.
Det er møte annenhver onsdag, mens studentlaget har møte i Misjonssalen den andre onsdagen.
Misjonssalen Ung har møte annenhver fredag.

Misjonssambandets julemesse

Lørdag 23.november arrangerer Misjonssambandet julemesse i Misjonssalen, Grooseveien 38.
I år begynner julemessa kl. 11.00. Leif Otto Sødal holder andakt ved åpningen av messa.
Det neste møtet er kl. 14.00. Da taler Ketil Jensen, og vi får høre sang og musikk av Vidar Søyland, Svend Erik Udjus, Geir Føreid og Arvid Vold. Parallelt med dette møtet er det barnemøte ved Arne Inntjore.
På møtet om ettermiddagen, kl. 17.00, taler Rune Espevik, og vi får vi sang og musikk ved Maxi-sing, et kor som kommer fra Tromøya.
Mellom møtene er det årelotteri med fine gevinster som kransekaker og andre kaker, fruktkorger og blomster m.m. Trekning på hovedlotteriet kommer like etter det siste møtet. For barna er det forskjellige aktiviteter, som tombola og fiskedam. Ved salgsbordene kan du kjøpe lefser, julekaker, håndarbeider, syltetøy m.m. I en egen avdeling selges poteter, egg, kranser, grønt og ikke minst - den populære tyri-veden.
I forkant av julemessa har barna hatt juleverksted, og de vil selge produktene til inntekt for Barnas misjonsprosjekt. Du kan også kjøpe juleheftet «Når lysene tennes», og «Husker du» - kalenderen som Misjonsradioen har laget. Vi har bankterminal der du kan ta ut kontanter, og du kan betale med Vipps – 53 78 43.
I kafeteriaen selges det pølser, grøt, smørbrød, kaffe og kaker.
Vi håper du tar turen til Misjonssalen denne dagen. Hjertelig velkommen!


Misjonssalen Grimstad

Grooseveien 38
4876 Grimstad