Velkommen i Misjonssalen

Det er møte hver søndag formiddag kl. 11.00. Da er det også søndagsskole for barna. Hver onsdag kveld kl. 18.30 er det bønnemøte i lillesalen. Alle er hjertelig velkomne til møtene. Se oversikt i kalenderen.
Du må gjerne fortsette å gi "kollekt" til Misjonssalen på VIPPS 25067 eller bankkonto nr. 0530.05.69996. Takk for at du er med!

 

SOMMERBASAR

Lørdag 17, juni kl. 16.00 er du velkommen til årets sommerbasar i Misjonssalen. Rolf Risdal kommer med gitaren, og synger og vitner for oss. Det blir årelotteri med fine gevinster, servering av kaffe og kaker, og det trekkes på hovedlotteriet. Vi håper mange vil sette av denne ettermiddagen og bli med på en sosial og hyggelig sammenkomst.

Kontortid for Egil Grindland, pastor Misjonssalen

Egil har noen faste dager i Misjonssalen der han kan motta besøk for samtale om stort og smått, sjelesorg og forbønn eller andre ting du har på hjertet. De dagen som er satt opp så er jeg i Grimstad og Misjonssalen fra kl. 10-17.30. Send gjerne en melding eller ring meg i tilfelle jeg er ute på husbesøk eller lignende. Blir alltid mulig å treffe meg disse dagene. Hjertelig velkommen.
Mob/SMS: 934 18 818. E-post: egrindland nlm.no

Misjonssalen Grimstad

Grooseveien 38
4876 Grimstad