Siste nyheter

Julemesse i Misjonssalen 24.11.2018

Lørdag 24. november er du velkommen til julemesse i Misjonssalen i Grimstad. Det er åpningsmøte kl. 10.00. På møtet kl. 13.00 taler Rune Espevik. Det blir sang og musikk ved Vidar Søyland, Svend Erik Udjus, Arvid Vold og Geir Føreid. Parallelt med møtet kl. 13.00 blir det barnemøte ved Arne Inntjore.
Ketil Jensen taler på møtet kl. 17.00. Da får vi sang og musikk ved Kirsti P. Haugen og jentegruppa "Joy".

Mellom møtene er det årelotteri med fine gevinster som kransekaker og andre kaker, fruktkorger og blomster m. m. For barna er det forskjellige aktiviteter hele dagen. Ved salgsbordene kan du kjøpe julebakst, lefser og andre kaker, syltetøy,håndarbeider, poteter, egg, julenek, sopelimer og mye mer. Vi har bankterminal der du kan ta ut kontanter, og du kan bruke Vipps (Misjonssambandets julemesse 53 78 43). Misjonsradioen selger "Husker du"- kalenderen, og vi har juleheftet Når lysene tennes. Barna, som har hatt juleverksted, vil selge det de har laget til inntekt for Barnas Misjonsprosjekt.

I kafeteriaen selges det pølser, grøt, smørbrød, kaffe og kaker. Her kan du nyte god mat mens du snakker med gamle og nye kjente.

Vi håper du tar turen til Misjonssalen denne dagen. Hjertelig velkommen!

 

 

 

 

Velkommen i Misjonssalen!

Programmet for møtene i Misjonssalen for høsten og fram til jul kan du se i kalenderen til høyre. Det er formiddagsmøte hver søndag, med unntak av de søndagene vi deltar på andre arrangement.
Det er åpent møte annenhver onsdag, mens studentlaget har møte i Misjonssalen den andre onsdagen.

Gaver til Misjonssalen

Ønsker du å gi en gave til Misjonssalen, kan du benytte kontoen til Grimstad Misjonssamband: 0530.05.69996. Du kan også sende penger på vips til 25067.Takk for at du er med!

Misjonssalen Grimstad

Grooseveien 38
4876 Grimstad