Konsekvenser av koronaviruset for virksomheten i Misjonssalen

Kjære misjonsvenner
Vi følger rådene fra våre myndigheter og avlyser alle planlagte møter inntil videre. Egil Grindland og Rune Espevik er permitterte.
Vi oppfordrer fortsatt til bønnemøte onsdager kl. 18.30 og hver søndag kl. 10.30 hver for oss i våre hjem.
Misjonsradioen sender på FM 91,6 - dab og internett – hele døgnet.

Misjonen sine inntekter blir mindre når alle Gjenbruksbutikkene holder stengt, mens faste utgifter løper om lag som før. Også Misjonssalen har faste utgifter selv om vi ikke har møter.
Vi oppfordrer derfor til å gi selv om vi ikke kan samles til møter.
Du kan gi en gave på VIPPS 51324 (NLM Region sør) eller på NLMs gavekontonummer: 8220 02 90131.
Til Misjonssalen: VIPPS 25067 og bankkonto nr. 0530.05.69996. Takk for at du er med!

Lørdag 20. juni er det egentlig planlagt sommerbasar med Astrid Rannestad som basargeneral. Vi vet jo ikke om vanlig basar i Misjonssalen lar seg gjennomføre, men vi kan sende ut lodd i forkant og ha forhåndssalg. Om det ikke blir basar, så kan det likevel trekkes på gevinster på lodd som er solgt på forhånd. Inntektene går til vedlikehold og drift av huset. Ta vel i mot loddboka når den engang kommer!
La oss huske å be for hverandre og for våre forkynnere og utsendinger.
Regionleder Livar Veggeland hilser oss: Ønsker dere alt godt for dagene som ligger foran med verset fra Ef. 2;"Slik ville han i de kommende tider vise hvor overstrømmende rik han er på nåde, og hvor god han er mot oss i Kristus Jesus."
Det er noe som holder i alle situasjoner og omstendigheter som møter oss!

 

God påske!

Vi ønsker alle en velsignet påskehelg!
Jesus taler om sin død og oppstandelse i Lukas kap. 18, v. 31 – 33. Han tok de tolv til side og sa til dem: «Se, vi går opp til Jerusalem, og alt det som profetene har skrevet om Menneskesønnen, skal gå i oppfyllelse. Han skal overgis til hedningene og bli hånt og mishandlet og spyttet på, og de skal piske ham og slå ham i hjel. Og den tredje dagen skal han stå opp.»
NLM sender nett- gudstjenester palmesøndag, skjærtorsdag, langfredag og første påskedag.
Palmesøndag vil gudstjenesten være tilgjengelig på https://live.nlm.no/ søndag 5. april kl 11:00 og i reprise kl 18:00, i tillegg til på facebook.com/nlmno kl 11:00.
Turid Slettebø taler over søndagens tekst Joh 12,12-24.
Bibeltekster: Joh 12,12-24, 2 Mos 12,21-28, Ef 2,12-18 og Matt 21,1-17

Hilsen fra Indonesia på Facebook-siden til Misjonssalen Grimstad

Søndag 29.03 kl. 11.00 ble det sendt et streamet opptak fra Steffen Dyve. Han og kona Marthe er medarbeidere for NLM i Indonesia.Like etter at opptaket ble gjort i Indonesia, fikk de beskjed fra ledelsen i NLM om å komme hjem. Nå er familien i Norge, og i karantene.
De håper å kunne reise tilbake til Indonesia så snart det blir trygt.
Du kan se og høre møtet med Steffen når som helst ved å gå inn på facebook- siden til Misjonssalen.
Her kan du kan også se og lytte til møtet som ble sendt fra Misjonssalen søndag 22.03, med Rune Espevik, Egil Grindland og Lasse Imeland. La oss huske på både våre arbeidere i misjonen som nå er permittert, og våre utsendinger, i bønn. Familien Drevdal er også hjemme i Norge.

Misjonssalen Grimstad

Grooseveien 38
4876 Grimstad